Toronto’s Best Patisseries - TORONTO LIFE Husband-and-wife team Clara McBride and Riane Georges Ikiouane launched their St. Clair West shop in 2017, shortly after moving from Paris, where Ikiouane trained at l’École de Boulangerie et de Pâtisserie de Paris. He’s something of a maverick, regularly inventing new pastries and names to go with them. Take the wildly delicious brietto..... Click here to read more |
The Best Madeleines in Toronto - TASTE TORONTO This French patisserie on St. Clair West offers two kinds of madeleines. Flavours include vanilla and chocolate. Click here to read more |
|
Fleur du Jour is Toronto's spot for unreal desserts
Fleur du Jour in Toronto is a patisserie and viennoiserie making croissants, cakes, and danishes all by hand. Colourful and intricately-made goods fill up a display case in an otherwise minimal space. Produced by Aaron Navarro. Filmed and edited by Adam Seward. Click to read more |
La Pâtisserie “Fleur du jour” met l’artisanat Français à l’honneur
Sur les ondes de CHOQ FM 105.1, nous avons reçu Riane Georges et sa femme Clara McBride. Ils nous ont présenté leur pâtisserie, qui a ouvert il y a un peu plus de deux ans, à Saint-Clair West à Toronto. C’est dans la joie mais surtout dans la très bonne humeur, que nous avons découvert l’artisanat de Riane... Click here to read more |